Locatie

Club Luxury is een exclusieve seksclub in een monumentaal pand aan de Haarlemmerstraat, midden in het centrum van Amsterdam. We zitten op loopafstand van Amsterdam Centraal Station, Kalverstraat en de Singel en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, taxi, tram of te voet.

Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar zijn we de locatie voor een ongekende avond van erotisch plezier. Club Luxe is een privé-club waar discretie, kwaliteit en hygiëne op de eerste plaats komen. Wij bieden ontspanning en erotisch plezier om aan uw wensen te voldoen.

Hoge kwaliteitsnormen

Onze sexy dames staan klaar om je te leren kennen terwijl je samen geniet van een drankje, in onze volledig gerenoveerde eigentijdse bar en loungeruimte en kunnen u een onvergetelijke tijd bezorgen in een van onze acht luxe kamers. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd en ingericht in onze eigen exclusieve “Club Luxury Stijl”. Drie kamers hebben een jacuzzi en vijf hebben een douche.

Huisregels & Gastvrijheid

De etiquette van onze club en de huisregels geven je de mogelijkheid om te ontspannen en echt te genieten van het gezelschap van anderen. Wij zijn trots op onze klantenservice en het bieden van een veilige, schone en oordeelvrije omgeving om je fantasieën te verkennen.

Uitgebreide openingstijden

Club Luxe is zeven dagen per week geopend van 00:00 tot 07:00 uur. Dus kom genieten van onze mooie lounge, schone kamers met jacuzzi en speelplekken. Of dit nu je eerste keer is, of dat je al jaren klant bent, dit is de plek voor jouw.

Informatie & Vragen

Neem tijdens de openingstijden gerust contact met ons op voor meer informatie, over prijzen, speciale arrangementen of welke dames aanwezig zijn. Stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier voor speciale arrangementen of buiten de openingstijden.