Alle kamers in Club Luxury zijn super exclusief, ultra schoon en voorzien van alle mogelijke comfort. De kamers hebben verschillende thema’s.
Elk heeft zijn eigen karakter en inrichting. Strakke, weelderige moderne, professionele, geheel eigentijdse, Europese of Aziatische kamers. Bij Club Luxury vindt je altijd een kamer die aan jouw specifieke wensen voldoet. Onze kamers zijn strak, modern, trendy en vooral zeer exclusief.

We hebben de gouden suite, die luxe en comfort biedt. Waan je in een sfeer van goud en romantiek. De kamer heeft een tweepersoonsbed, een jacuzzi, gratis WiFi, airconditioning en badjassen. Geniet van elkaar in pure luxe met een glas champagne in een groot bad met bubbels. De gouden suite is een warme en gezellige plek om volledig tot rust te komen.

De kamers zijn smaakvol ingericht met exclusieve materialen, waarbij comfort voorop staat. De kamers stralen een warme en intieme sfeer uit. Bij Club Luxury is aan elk detail gedacht, zoals je van een exclusieve seksclub mag verwachten. Alle kamers hebben een aantal standaardinrichtingen, waaronder: kingsize bed, bad, douche, airconditioning, radio, telefoon, roomservice en spiegelwanden.

In de liefdes suite geniet je van een stijlvolle ambiance van turquoise en zilveren tinten. Samen ontspannen in deze ruime kamer, een omgeving waar geen plaats is voor stress. Maak uw verblijf compleet met een glas champagne en geniet samen in het stijlvolle bad. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, jacuzzi, gratis Wifi, airconditioning en badjassen. De liefdes suite geeft u een Zen ervaring, een plek om volop te genieten.